Rólunk

Mi történik, ha találkozik két kutyabarát újságíró és egy kutyakozmetikusokat (is) oktató tanár, aki elmondja, hogy a kutyakozmetikusok vágynak a friss információkra, és nincs olyan portál, ahol megtalálhatnák?

Pillanatok alatt létrejön a kutyakozmetikusok.hu portál.

Az oldal koncepciója viszont kibővült, mert kiderült, hogy a kutyát tartó gazdik ugyanúgy szomjaznak a hiteles, profi, rendszeresen frissülő információra, mint a szakemberek.

Mindent megteszünk azért, hogy ezeket az információkat a kutyakozmetikusok.hu portálon megtaláljátok. Ezt biztosítja, hogy egy szakemberekből álló szerkesztőbizottság is segíti a munkánkat.

Kik is vagyunk mi?

Vámos Éva

Közgazdász vagyok, felsőfokon beszélek angolul és németül. Évtizedek óta dolgozom újságíróként, foglalkoztam marketinggel és médiával, tudományos ismeretterjesztéssel, turizmussal és egészségüggyel. Amit fontosnak tartok: tartalmi és nyelvi szempontból is igényes cikkek írása és a témák több szempontú megközelítése. Hiszek a nevetésben, az élethosszig tartó tanulásban és abban, hogy mindent meg lehet oldani.

Mező Gizi

Igazgatásszervező vagyok, soha nem dolgoztam a végzettségemhez illő szakmákban. Viszont voltam újságíró, szerkesztő, lapigazgató, cégvezető és hosszan sorolhatnám. A lényeg: ha csinálok valamit, azt teljes erő bedobással teszem, mert szeretem, vagy evés közben jön meg az étvágy alapon megszeretem. Most is ez történik, egy új feladat, új kihívás, izgalmas. Bízom a megérzésemben: JÓ LESZ!  

Bank Csaba

Mérnök tanár és közgazdász vagyok, a ’90-es évek óta a Tapis Oktatási Központ egyik vezetője. Egyebek mellett kutyakozmetikusokat is oktatok, most pedig – tudásomat kamatoztatva – egy kutyakozmetikában szeretném kipróbálni, az oktatott tananyag miként hasznosítható a gyakorlatban.

Minden témaötletet vagy az oldal fejlesztésével kapcsolatos javaslatot illetve visszajelzést szívesen fogadunk. Írjatok nekünk ERRE az e-mail-címre!

Oszd meg barátaiddal is, ha tetszett a cikk:
  •  
  •   
  •