Mobilflotta kutyakozmetikusoknak!

A mobilflotta nagy segítség lesz a kutyakozmetikusoknak

Hatalmas örömhírünk van: sikerült elérni, hogy mobilflotta álljon a kutyakozmetikusok és családtagjaik rendelkezésére! Ne dönts azonnal, előbb tájékozódj cikkünkből! Annyit már most megsúgok, hogy minimum 20, maximum 50 százalékos (!) megtakarításra számíthatsz!

Tudod, hogy ha többet vásárolsz valamiből, kedvezményt kapsz. Ugyanígy működnek a mobilszolgáltatók is: ha sok ember kéri tőlük a szolgáltatást, akkor egy CSOPORTNAK olcsóbban adják. Így jönnek létre a mobilflották, és most – a Telenornak és a közvetítőnek, a mobilflottákkal foglalkozó OSS Hungary Zrt-nek köszönhetően – Magyarországon először a kutyakozmetikusok is megalakíthatják a saját csoportjukat!

Ez azt jelenti, hogy a mobilflotta minden tagja olyan kedvezményes árat fog kapni, amit egyedül semmiképpen nem tudna kiharcolni.

Csökken a havi előfizetési díjad és a havi forgalmi költséged, plusz az OSS Hungary Zrt. munkatársai segítenek neked kiválasztani a legjobb tarifacsomagot INGYEN.

Sok tarifacsomag van, és nem mindegy, neked mi a fontos: hogy bármennyit beszélhess, vagy inkább az, hogy korlátlan legyen a mobilcsomagod.

Egy beszédes példa

Nézzük egy konkrét példán, hogyan is működik a mobilflotta:

Judit decemberben 3000 forint havidíjat és 4000 forintos forgalmi díjat fizetett.

Miután az OSS Hungary Zrt. egyik munkatársa átnézte a csomagját, előfizetési díja 1200 forint lett, forgalmi díja pedig 2400 forintra csökkent.

Addigi 7.000 forintos számlája helyett mindössze 3600 forintot kellett fizetnie.

Nem sok? Lehet, de egy év alatt ez már 40.000 forint, és ha családtagjaidat is bevonod a flottába, akkor a megtakarított összeg a kétszeresére vagy a háromszorosára is nőhet.

Nincs hűségidő, nincs kötöttség, bármikor meggondolhatod magad. A telefonszámodat akkor is nyugodtan megtarthatod, ha másik szolgáltatónál vagy.

Én is próbáltam már, gördülékenyen zajlik a számhordozás. A szolgáltatók pár nap alatt átadják egymásnak a telefonszámokat, miközben a szolgáltatás lényegében folyamatos marad. Nem fogsz vendéget veszíteni azért, mert nem vagy elérhető.

A csomag rugalmas is, bármikor megváltoztathatod. Nézzük azt az esetet például, hogy alacsony a mobilnet-keret a csomagodban, mert többnyire wifit használsz, de amikor nyaralni indulsz, nagyobbra lenne szükséged. Egyetlen nap alatt akár korlátlanra emelheted a keretet egy hónapra.

Mit tegyek, ha érdekel a mobilflotta?

Fontos tudnod, hogy a kedvezmény kizárólag a kutyakozmetikusok.hu zárt Facebook-csoport tagjainak és (nagyon örülünk, hogy ezt is sikerült elérni!) családtagjainak szól. Ha még nem vagy a csoport tagja, akkor csatlakozz hozzá MOST!

Ha már a csoport tagja vagy, akkor itt jelentkezhetsz. A belépési folyamat adminisztrációját a flotta üzemeltetője, az OSS Hungary Zrt. végzi, neked ezzel nem lesz dolgod.

Ha jelentkezel, az OSS Hungary Zrt. kollégái elküldik neked a tarifatáblázatot, és felveszik veled a kapcsolatot, hogy INGYEN segítsenek eligazodni a díjcsomagok között. A tarifacsomagok nem publikusak, csak a kutyakozmetikusok.hu zárt csoport tagjai számára elérhetők.

Előbb csak tájékozódj, dönteni ráérsz majd akkor, ha már látod, mennyit spórolhatsz! Nem fogsz rosszul járni: itt a csapatunkban már szinte mindenki belépett. Vágj bele, mit veszíthetsz? Használjátok ki ezt a szuper lehetőséget!

Oszd meg barátaiddal is, ha tetszett a cikk:
  •  
  •   
  •  

Legutóbbi bejegyzések

Szólj hozzá