Másolható szövegek járvány idejére

Másolható mintaszövegek járvány idejére

Akár nyitva van a kutyakozmetikád, akár zárva, a legfontosabb az, hogy egyértelműen tudasd a vendégeiddel, mire számíthatanak. Cikkünkben ehhez másolható mintaszövegeket is találsz, amiket kitehetsz a honlapodra vagy kinyomtatva az üzlet ajtajára.

A válságkommunikáció elő szabálya az, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a vendégeiddel, hanem kommunikálj velük. Az a legrosszabb, ha a vendégeid nem tudják, mehetnek-e hozzád, vagy várniuk kell, amíg értesítést kapnak, hogy már működik a kutyakozmetika.

Ha nyitva marad az üzlet, meg kell nyugtatnod a vendégeket, hogy biztonságos környezetbe érkeznek, és jó, ha te is elmondod, mit tegyenek azért, hogy ez így is maradjon.

Természetesen az is felelős magatartás, ha magad, munkatársaid és vendégeid védelmében bezárod az üzleted addig, amíg a helyzet nem javul. Ezt is mindenki meg fogja érteni, de ekkor is jelezned kell a vendégeknek, hol találak információt aól, mikor lesz újra elérhető a szolgáltatás.

Összeállítottunk egy mintaszöveget arra az esetre, ha az üzlet nyitva marad, és arra az esetre is, ha egyelőre nem működik. Másold ki nyugodtan, használd a honlapodon vagy kinyomtatva az üzleted bejáratánál. Ez csak egy alap, bővítsd, írd át, ahogyan szükségesnek látod!

Mindannyiunknak felelős magatartást kell tanúsítanunk

Mintaszöveg, ha a kutyakozmetika nyitva marad:

Kedves Vendégeim!

A koronavírus olyan helyzetet teremtett, amelyben mindenkinek felelősen kell viselkednie. Ennek jegyében hoztuk meg a következő higiéniai szabályokat.

Kérjük, vegyétek komolyan és tartsátok be őket!

  1. A kutyakozmetikát csak egészséges vendég látogathatja. Akkor is maradj otthon, ha csak egy kicsit köhögsz, vagy kicsit folyik az orrod. Ha beteg vagy, telefonálj. Ha letelt a kéthetes karantén, örömmel látlak újra, és igyekszem a lehető legrugalmasabb lenni az időpontokkal kapcsolatban.
  • Természetesen én magam is csak akkor fogok dolgozni, ha az egészségségem kifogástalan. A kutyakozmetikát a szokásosnál gyakrabban takarítjuk fertőtlenítőszerekkel, és amikor csak tehetjük, szellőztetünk. Nem fogadunk egyszerre sok vendéget, hogy csökkentsük a találkozásuk számát. Ha megérkezel, számodra is lehetőséget biztosítunk, hogy szappannal alaposan kezet moss.
  • Kérlek, akkor is mondd le az időpontodat, ha valamelyik családtagod megbetegedett. Természetesen ugyanezt kérem akkor is, ha két héten belül külföldön voltál.
  • Kérlek, amíg a helyzet nem javul, ne érkezz kísérővel! 

Köszönjük, hogy felelős magatartásoddal te is segítesz a járvány megállításában!

Üdvözlettel:

az XY kutyakozmetika csapata

Mintaszöveg, ha az üzlet bezár:

Kedves Vendégeim!

A koronavírus új okozta járvány miatt a kutyakozmetikát határozatlan időre bezárom. A már kiadott időpontokat törlöm. Benneteket is kérlek, ha csak tehetitek, maradjatok otthon. Így talán lefékezhetjük a járvány terjedését, a felelős magatartás mindannyiunk érdeke.

Ha tudni szeretnéd, mikor keresheted fel újra az üzletedet, kövesd holnapomat (a honlap pontos neve), vagy hívj EZEN a telefonszámon.

Megértéseteket köszönöm. Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel

az XY kutyakozmetika csapata

Oszd meg barátaiddal is, ha tetszett a cikk:
  •  
  •   
  •  

Legutóbbi bejegyzések

One Thought to “Másolható szövegek járvány idejére”

  1. […] tesznek ebben a helyzetben a kutyakozmetikák? Nos, a kép nagyon vegyes. Egyesek zárva vannak, mások nyitva, a tendencia azonban valószínűleg az, hogy – […]

Szólj hozzá